Soil Lab
Ecommerce
En arena for hjemmedyrkere. Soil Lab er en nystartet leverandør av kompostbaserte produkter og biokull. Vi har levert nettside, produktfotografi og utvikling av en ecommerce salgsplattform. Rett og slett gjort veien fra produktutvikling til markedet litt enklere.

Utfordringen


I Cre8ive liker vi å jobbe med modige oppdragsgivere, som brenner like sterkt for egenmerkevare som vi gjør for å kommunisere den. Denne lidenskapen har gjort Cre8ive tilpreferert samarbeidspartner hos flere bedrifter i dag.

Samtidig vet vi at lidenskap ikke er nok. Vi må kunne kombinere dette med gode,rasjonelle argumenter som svarer til overordnede forretnings- og merkevarestrategier.Noe som gjøres best ved å ta tydelige og kloke valg i utviklingen av merkevaren. Hvordanfremme tjenester og produkt på best måte? Hvilke historier må fortelles for å omsetteoverordnede strategier til noe konkret? Med hvilke visuelle virkemidler?

Under utvikling og etablering av merkevaren Soil Lab trenger Jordpro en nettside som erinformativ og brukervennlig, men som også representerer en sterk identitet som speilerog synliggjør valgene man har tatt. For å utnytte nåværende moment trenger Jordpro raskt noen visuelle virkemidler for å fremstå profesjonell og ha en tydelig signatur i det løpende arbeidet.


Nettsiden måtte inneholde følgende:
● Ferdig salgsplattform/nettsted
● Produktfotografi av hvert produkt (3-4 bilder hver)
● Designprinsipper for nettside
● Utvikling og oppsett
● Fargepalett

Løsningen

● Uke 34 Godkjennelse av budsjett og rammer
● Uke 34 Spørsmål og oppstartsmøte
● Uke 34 Sidekart og wireframe
● Uke 35 Presentasjon og godkjenning av sidekart
● Uke 36 Produktfotografi og visuelt design
● Uke 37 Presentasjon av ferdig nettside (mandag).

Vurdering og ferdigstilling
Vi gikk gjennom nettsiden med Soil Lab og gjorde en vurdering av den, før vi ferdigstilte den og publiserte den.
Per nå er det bare landingpagen som er aktiv-
Gå inn og se den på soillab.no!

Se alle prosjekter
Klar til å prate?
Ta kontakt