NB6
NB6 er en vinbar som ligger på Nedre Bakklandet i Trondheim. De hadde behov for en nettside som skulle vise frem hvem de var og de koselige lokalene, og for å vise hva de har å tilby. Se nærmere på hvordan vi løste problemet.

Utfordringen

NB6 er en vinbar i Trondheim, like ved Gamle Bybro. Den ligger i fine omgivelser, med mange andre koselige kaféer og butikker i samme gate.

De hadde behov for en nettside som kunne vise frem vinbaren, hvem de er og hva de kan tilby.


Nettsiden måtte inneholde følgende:
- En hjemmeside med bilder av lokalet, med all informasjon som lokasjon og åpningstider lett synlig når man scroller nedover
- Vinlisten
- En side om hvem de er
- Galleri
- Mulighet for å ta kontakt

Løsningen

1. Bilder
Vi startet med å ta bilder av vinbaren og de som jobbet der. Målet var å fange den koselige atmosfæren og vise frem baren som et svært hyggelig sted hvor man kunne komme for å ha det koselig.

2. Kartlegging
Deretter begynte arbeidet på selve nettsiden. Det var viktig at siden var enkel, men samtidig behagelig for øyet. Vi begynte denne prosessen med å komme opp med et kart over nettsiden med hvilke sider som skulle være med og hva som skulle være på dem. For å ha det så enkelt som mulig, gikk vi for det minste antallet sider som var nødvendig. Disse fem sidene ville til sammen utgjøre grunnlaget for nettsiden.

- Hjem
- Vinliste
- Galleri
- Om oss
- Kontakt

3. Design og bygging av nettsiden
Etter kartleggingen av innholdet var ferdig, begynte designet og implementeringen av nettsiden. Dette innebar hvordan nettsiden skulle se ut, hvilke bilder som skulle med, fargepallett, plasseringen av elementer for visuell balanse og design av ikoner.

4. Testing og justering
Etter designet av nettsiden var ferdig og den var bygd, måtte nettsiden testes. Det viktigste er at den fungerer på alle enheter, både PC, nettbrett og mobil. Nettsiden justeres slik at den er responsiv og tilpasser seg enheten som brukes.

5. Vurdering og ferdigstilling
Vi gikk gjennom nettsiden med NB6 og gjorde en vurdering av den, før vi ferdigstilte den og publiserte den.
Gi inn og se den på nb6.no!

Se alle prosjekter
Klar til å prate?
Ta kontakt