Brasserie France
Brasserie France er en anerkjent fransk restaurant i midt i Oslo. Restauranten er kjent for sin gode mat og sin fantastiske atmosfære.

Filter

Brasserie France ville vise seg mer frem digitalt, og gi kundene muligheten til å vise frem restauranten til andre. Måten de ønsket å gjøre dette på var gjennom geofiltere på snapchat. De hadde behov å få filtrene designet og satt opp, klar til bruk.

De ønsket seg filtre som var litt klisjé, litt typisk fransk, men likevel med en moderne stil.

Hvordan vi gjorde det

1. Skissering
Vi startet med enkle skisser basert på stilen og uttrykket de ønsket seg. Her var det bare å være kreativ, og finne det beste layoutet for alle de 6 filtrene. Det måtte også være plass til et bilde i midten.

2. Designing
Designingen av filtrene ble gjort i Adobe Illustrator. Vi startet med å lage en fargepallet bestående av alle fargene som skulle brukes i designet, for å gi et helhetlig og balansert uttrykk. fargene måtte være avslappende og koselige, for å reflektere restauranten.

Deretter ble alle de ulike figurene som skulle gå igjennom designet, laget. Dette inkluderte illustrasjoner av Eiffeltårnet, triumfbuen og andre ting som assosieres med Frankrike og Paris, og som alle er litt klisjé.

3. Ferdigstilling
Figurene og elementene ble satt sammen slik at de lignet skissene, og tilpasset til å passe størrelsen på alle telefoner, slik at ingen viktige elementer og tekst faller utenfor skjermen. Filtrene ble vurdert og ferdigstilt, klar til å launches på Snapchat!

4. Launching
Launchingen av filtrene var det siste steget. Vi avgrenset området og tidsrommet filteret skulle være oppe i, og

5. Analyse og vurdering
Etter endt periode med et filter, gjorde vi en analyse og vurderte effektiviteten til filteret og hvor mange det nådde ut til. Deretter sendte vi dataene til Brasserie France, og planla stretegien videre!
Se alle prosjekter
Klar til å prate?
Ta kontakt